Swedish house mafia | SarahTjulander

SarahTjulander

Annons

Swedish house mafia

Hej lovers!!! Vi rockade friends arena igår med SHM 🙂 Jag och min pojkvän gick tillsammans, vi fick biljetter till en stor loge… 😀 Helt sjukt! Jag dansade ihjäl mig, skrek, skrattade och bara njöt!!! Det var GALET, 40 000 pers hoppade alla samtidigt i takt till musiken… Och vi hade utsikt över allt, sjukaste ever. När Don’t you worry child kom igång var alla helt flippade, de bad oss sitta ner och sen skulle alla ställa sig upp samtidigt och hoppa…. Asså… Jag rös!!!! Vilken känsla! Jag älskar musik, människor och dans. Så jaaaa jag mådde bra 😀 Stört rolig kväll, bjuder på bilder som är tagna av min samsungkamera! PUSS! 

crazy

shm1

shm11

shm16

shm5

shm12

shm15

shm13

shm13

shm10

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Inspired

    This is a really great article. Not too many people would look at it from that angle, the way you just did. I am glad that there is so much value that have been uncovered and you did it so well, with so much class. If you are possibly into articlecellArticleMarket-research-behind-e-cigs-349900″ e cigarette, than by all means come in and check our stuff.

  2. vendelanyren

    Varför fick ni en stor loge medans dom andra var och dansade där borta på golvet? Fett najs ju 😀 fick ni träffa de 3 killarna från SHM? Men satt ni själva, långt bort från scen i en loge? 

Annons
stats