söndagsmys | SarahTjulander

SarahTjulander

Annons

söndagsmys

SAM_0564

SAM_0568

SAM_0555

SAM_0571

SAM_0573

SAM_0579

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Gladtjej

  Hej! Du är supersnygg och jag tycker att du gör världen mycket bättre genom att vara så trevlig mot andra. Jag tycker att du borde kolla in min syrras blogg, hon skulle uppskatta det jätte mycket! Snälla, läs den här kommentaren så kommer jag och min syrra bli jätte glada. 
  toppiize.myshowroom.se

 2. Isabel

  Hej Sarah!
  du kanske inte läser det här eller så men jag vill bara berätta hur mycket du inspirerar mig! Varje dag går jag in på alla “stor bloggarna” men det mesta updatsen innehåller skvaller om andra bloggare eller dissar/ läppförstoringar osv. Därför blir jag alltid så glad när jag går in på din blogg!
  Du är den enda bloggerskan som verkligen inspirerar mig på riktigt och din blogg gör mig verkligen glad & positiv. Jag vet att man inte alltid kan vara glad men jag ändrar verkligen inställning till allt efter dina inlägg. Jag tycker vi unga tjejer borde stötta och peppa varandra mera som du visar!
  Och när jag ser hur lycklig du är i ditt förhållande börjar jag tro på att man kan älska varandra villkorslöst och jag hoppas att jag en dag har ett sånt förhållande själv.
  Det var bara det jag ville säga, du är gryym. Go girl! Och tack för all inspiration. Du visar verkligen att man mår bäst om man är sig själv! Låt ingen ändra på din underbara blogg eller utstrålning!
  Puss och kram Isabel <3

Annons
stats