puss | SarahTjulander

SarahTjulander

Annons

puss

Hej älsklingar 😀 Asså det kliar i mina fingrar efter bloggen. Gud vad jag älskar min blogg haha eller det är ER jag älskar. Nu har jag inte bloggat på ett par dagar pga att jag håller på att fixa inför en ny grej som jag har berättat. Det var tänkt att det skulle komma upp i helgen men  allt tog lite längre tid än vad jag trodde så… får köra på såhär ett tag till! Iaf. Saknat er jättemycket. Men har verkligen försökt att inte blogga innan den här nya grejen kommer upp, ni kommer fatta varför sen… Men nu går det inte längre, det tar för lång tid. Dock har jag inte haft så mycket kul att blogga om ändå haha, har legat hemma HELA helgen för att jag varit sjuk. Eller okej, varit med min pojkvän och fixade naglarna men det är det enda. Jag är fortfarande sjuk, tror jag har feber… Men är i skolan ändå, det är inget som smittas plus att jag åker ju utomlands nästa onsdag så måste ha så mycket närvaro jag bara kan haha.

Men I  LOVE YOU anyway och hoppas ni har tålamod med mig hahaha 🙂 Längtar så mycket tills den trettonde <3

PicMonkey Collage

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Reggie Barker

  Och ändå har du varit i muslimska länder, UTAN ATT ANAMMA DEN LOKALA KULTUREN, EXAKT DET SOM DU HATAR ATT VISSA INVANDRARE I SVERIGE GÖR. “Du har fått nog av muslimer både i sverige och andra ställen du varit”, alltså åker du till ett land med en redan innan fientlig inställning till den lokala kulturen samt befolkningen ENDAST FÖR DIN EGNA VINNING, och utan några som helst planer på att ta seden dit du kommer, men det är okej när du gör det, men när andra folk gör samma sak i ditt land blir du galen.

 2. emma

  Hej Sarah! Jag är verkligen jätte sugen på att limma fast löshår och tänkte därför fråga dig lite om det… hur länge håller det ? och blir det jätte slitet efter ett tag så man ser att det ser riktigt fake ut ? vart gjorde du det nånstans och hur mycket kostade det ? kan du inte göra ett inlägg om det! vore väldigt tacksam för svar! Jätte bra blogg btw 🙂

 3. ellen stenhoff

  Jag älskar dig, allvarligt talat!
  Ser upp till dig Sarah, du är min förebild.
  Så himla underbar är du, på alla sätt!
  Glöm aldrig de 

 4. wihlsson

  Åh, den 13:onde är ett underbart datum. Den 13:onde december har jag och min pojkvän varit tillsammans i två år! 🙂

Annons
stats