första kyssen med min största kärlek | SarahTjulander

SarahTjulander

Annons

första kyssen med min största kärlek

Han hade bjudit mig på en stor fest. Jag kommer ihåg att jag stod och lockade håret i över 30 min innan jag åkte dit med min bästis… Vi var supertaggade, han mötte oss vid ingången. Gud vad han såg glad ut, och det gjorde mig glad. 😀 Jag mötte lite fler kompisar där som jag kände så det var skönt, hehe jag var ju så himla nervös inför att vara där med HONOM. Det var dock skumfest, så det där med mitt hår var ju lönlöst haha, men det gjorde inget, jag hade så roligt. Vi dansade massor tillsammans, skrattade och lärde känna varandra. Så fort vi försvann från varan tänkte jag på honom, och det var ändå den första dagen jag träffat honom… Men han hade så stora mörka ögon och  han bara lyste av utstrålning, plus att han alltid var så glad… Helt plötsligt när vi står och dansar böjer han sig fram, ler och pussar mig snabbt på munnen. Jag var så chockad och hög på livet, jag bara log 😀 Jag var redan fast haha. När vi skulle åka hem så letade jag upp honom för att säga hejdå. Jag visste inte om den där pussen betydde något, men jag hoppades ändå. Men iallafall, vi kramas jättelänge, och han kollar på mig och jag har värsta zoot i min mage. Sen kysser vi varandra, första gången var det så speciellt, jag kommer ihåg exakt hur det kändes. Det var som om vi kysstes lite snett, med halva läpparna, försiktigt. Sen blev det en snabb till… Han sa, “jag följer dig till taxin” men jag hörde inte riktigt det. Så jag och min bästis springer snabbt därifrån till våran taxi som stod och väntade, och i taxin kom jag på att jag tappat min mobil på festen. Alex hittade mobilen, spårade upp vems det var och kom hem med den till mig nästa dag. Han sov över, och sen dess har vi setts nästan varje dag i 4 månader. Modern askungesaga 🙂  ♥

61627_4019196646354_241071906_n_large

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jobs

  Right now, this article is something that you do not see everyday. Its a great thing that I found this post thanks to my pal who revealed it to me. Its very extraordinary for a blogger to waste a large amount of persistence passing along the information that you shown. It is quite evident that you put a considerable amount of time and energy into this so I praise you!

 2. Viktoria

  Haha bara för att man är med varandra hela tiden så behöver man absolut inte tröttna? Är tusen gånger mer kär i min pojkvän nu än vad jag var i början för två år sen 🙂 
  All lycka till er! <3

 3. Cissi

  Okej du e så himla kär det är ju bara bra mest för att ni frtf e tillsammans men kan säga såhär: ni kommer orka med att vara VARJE dag under några månader till sen kommer ni verkligen tröttna eller iallafall någon av er.  Du tror inte det nu men det får du se med tiden. Sen sova över efter ha känt varann i knappt 2dagar?! låter inte klokt haha man kunde nästan tro det var någon slags “one night stand”… Så om du tycker att det är en definiton för din askungs saga så wish you good luck.. 

Annons
stats