BLOGGAR JAG LÄSER | SarahTjulander

SarahTjulander

Annons

BLOGGAR JAG LÄSER

Jag vill tipsa om en grym träningsblogg som jag läser för att hitta inspiration och motivation. Jag vill ju verkligen komma igång med min träning och ska faktiskt fixa ett gymkort snart, haha jag vet att jag sagt det förut men nu är jag så himla taggad 😀

I Beas blogg finns massa bra tips på grymma övningar, bra recept och skitsnygga bilder 😀 Besök Beas blogg HÄR om du vill hitta motivation till ett mer hälsosamt liv 😀

Nej, nu ska jag göra mig i ordning för att åka mot stan, vi hörs sen. Puss & kram ♥♥♥

2012-03-17_beata_0106

SAM_2643-2

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pauline Irene

   
  Hej! 🙂
   
  Mitt namn är Pauline Irene och jag vill att vi ska länka till varandra! Då länkar jag till din blogg på min blogg, och vice versa. Min blogg är paulineirene.blogg.no. Jag är säker på att du kommer att gilla den! 🙂
   
  PS: Jeg er norsk. Men jeg har google translator på siden, slik at man kan lese bloggen på svensk! 🙂
   
  Hälsningar
  Pauline Irene
  paulineirene.blogg.no

Annons
stats