fakta om lejon

Nu har jag fått tillbaka min lejonman.. Känner mig mer än hemma alltså! Ni vet, dom som är stjärntecknet LEJON som mig (rawr) är ju lite speciella hehe, vi är väldigt måna om våran ”man”! Så fatta hur duktig jag varit att gått ful i håret i ett år? Haha… Menmen. Är faktiskt stolt och glad att jag är lejon. Mitt horoskop denna vecka är såhär

”man behöver inte vara fysiker för att få en ökad insikt i hur universum fungerar. Ingen i hela galaxen ser saker och ting på samma sätt som du. Din uppfattning är totalt originell och meningsfull och väl värd att dela med sig av. Den här veckan ska du avslöja dina åsikter och berätta din egen historia. De som lyssnar på dig blir hänförda! ”

Haha min pojkvän läste det här horoskopet om mig nyss och sa att ”jo det har jag märkt sarah..” haha han snackade om att jag ser saker och ting på ett väldigt annorlunda sätt. Jag tänker ofta väldigt stort 😉


10 kommentarer på inlägget “fakta om lejon”

 • angelina

  haha, fatta inte från början xd det finns två betydelser på lejonman/lejonman xd manen (håret) och mannen )din kille 😉 )

  2010-11-20 kl
 • Selma

  Fin blogg !=)

  2010-11-20 kl
 • Jessicaolsson

  vill du ha en ny blogg design?
  anmäl dig då till min tävling

  2010-11-20 kl
 • Canan Zanyar<3

  kolla in våran blogg 😉
  kommentera oxså plz <3
  http://magdaocanan.blogg.se

  2010-11-20 kl
 • Anonym

  Ditt hår är så sjuuukt fint!<3 Hur sätter du i löshåret egentligen?:O för eftersom ditt riktiga hår är lite längre än till axlarna, borde det väl bli en "linje" där löshåret börjar? Så såg det ut förut iaf, men nu ser det verkligen äkta ut!:O

  2010-11-20 kl
 • Anonym

  Svara gärna i ett sånt där Svar-på-tal inlägg:D för det är säkert fler som vill veta

  2010-11-20 kl
 • Paulina

  Vilket fantastiskt fint hår du har! :)

  2010-11-20 kl
 • emilia

  ditt hår är jätte fint! :)

  2010-11-21 kl
 • anna

  fin blogg

  2010-11-21 kl
 • Amanda Holmqvist

  Sjugt fint hår du har 😉

  2010-11-21 kl

Kommentera

stats